Followers member :)

Monday, 26 November 2012

Model Tak Jadi. Eheee

Assalamualaikum. Heyyy! Buat apa? *aku wat derkkk jek* HAHA
Amacam cuti sch ni? Best? Whoaaa, untunglah korang.
Aku duduk rumah jek. Hmm, cuti tahun ni tak semeriah tahun-tahun dulu.
Nak tahu sbb apa? Tada apalah, RAHSIA k. haha.
Family aku ade problem sikit. Bukan sikit tapi banyak.
Tapi....
Aku redha jek laa :) Dugaan ALLAH and cabaran ALLAH.
Kena terima dengan Ikhlas.
Alhamdulillah & bersyukurlah sbb dia masih nak uji kekuatan kita.
Ehhh Okay okay membebel sudah. heee.
Act last week, 20.11.2012
Aku, kak mady, kak atyn & kak Jee g PHOTOSHOOT.
*aku paleng muda wehh* HAHA
bangga sikit. Eheee tapi aku rasa aku paling besar, wakaka :D
Ni adee gambar-gambar aku dgn dorg sikit. Jemputlah tengok.


Gemokkk kan? HAHAH cuti sch aku makan tido jeee wehh


Silauuuuuuuu. heee :)


Comelnyeee aku :) hahaha


haha ayuuu kan? ehh bakal bini sape lah ni. kuikui :3

Sebenarnya banyak lagi picture, tapi alangkah malangnya LINE ni lembab -_- ngee. Mungkin nanti kot. Okaylah, selamat malam. Si gemuk nak tidur dulu. Eheee ;)



Sunday, 18 November 2012

Nak bahagia macam dulu

Assalamualaikum. Heyyy!
Okay okay, firstly aku rindu dgn blog bersarang aku ni. Ngeee
Sec, aku banyak benda nak luahkan. Tapi tak tahu nak luahkan dekat siapa. Hmmm
Malaslah nak cerita, korang-korang. Doakan aku & mama & adik-adik bahagia ye! :) *maksud mendalam*
Haaaa, cuti tahun ni tak macam cuti sekolah sebelum ni laaa, seriously aku bosan gila duduk kat rumah just besarkan bontot. haha. nak kua asyik hujan je. sokay laa, hujan kan rahmat ALLAH. aku redha. duduk rumah makan tidur. Yelaa ada sebab kenapa tahun ni duduk rumah je. Aku tak boleh kot nak cerita kt sini. MARUAH keluarga. Fuhhh. doakan kami bahagia :) Tak jalan-2 pun takpe laa. Dgn duitnye takde. Mana ada sedih. T__T aku nak krja tapi parents aku tak bagi. Tapi bila mintak duit lajuuu je marah-marah. HAHA. nak hang pun memang tengah sengkek. Aha. Ok laaa, da magreb ni. Bye bye :)