Followers member :)

Monday, 6 May 2013

Gwiyomi >.<''


Before buat gwiyomi bergambar dulu :*

Assalamualaikum :') Hey hey hey aku tak percaya... cinta.
aku tak percaya...
Cinta..
Lol -,-'' hahaha Okayy i'm back :')
Sebelum terlambat aku nak cerita pasal aku dengan adik kesayangan aku ni buat gwiyomi.
haha what?
gwiyomi mcm bodoh?
Tak kisahlah apa pandangan korang. Aku suka sebab ia nya nampak comel.
Sebenarnyalah, haritu aku tga sedih. Then aku bukak youtube.
Tetibeee... keluar about gwiyomi ni..
Aku bukak yang maknyah punya seriusly aku gelak macam tak cukup nafas. heheheh
Mula dari tu la aku happy. Ceria sekejap. aha Best tau. Omey je maknyah buat.
hehe okay stop. Haa petang balik sekolah hari isnin, adaa mesyuarat pengawas. And balik pukul 5
Biha cakap dengan aku '' kak eyka ptg ni buat gwiyomi jom''
haha aku layankan je laa. korang tahu 12 video kiterang buat yang ke 12 baru okay and upload dalam pukul 6 setengah gitu.
SEE? lama gila dok ketawa dlm bilik aku mcm org tak betul. hahaha.
wkwkwk. Video first lagi macam apa biha baling selimut kat kepala aku. kiterang gelak-gelak.
hahaha. mama kata Ya Allah budak ni, dia yang buat dia sendiri yang gelak.
haha aku layankan jelah. haa. Adaa jugaklah yang kutuk aku. Ex aku sendiri kutuk aku. haha heran je aku
1+1 = gwiyomi 2+2 = gwiyomi
haha setengah org yg tak comel akan kata gwiyomi ni bodoh lah, tak sekolah la apa la. haha
aku abaikan je semua tu sebab aku nak happykan diri aku sendiri. haha 
weyy ni fenomenalah! fenomena. aku tak suka hidup ketinggalan zaman. haha
SERIUOS TALK!
teacher aziah pun suka je tengok aku buat, cikgu-cikgu comment pun okay jelah takda kutuk-kutuk.
Yang kutuk-kutuk tu.....
biasalah.
CEMBURU MUNGKIN.
hehehe. Yanggg penting kita enjoyy! Taknak sedih-sedih. Abaikan jelah yang kutuk-kutuk tu 
nanti dia yang dapat dosa. haha. Kannn?
haa kalau nak tengok, tengoklah dekat facebook aku. haha >.<''
aku tak masuk dekat youtube nanti orang kata batak hot. lalala. kan nak layan semua tu.
k laa out dulu. Assalamualaikum :*


Sunday, 5 May 2013

Our memory ヅ

Assalamualaikum.
Okay, tak nak cite banyak. Aku tak pernah amik gambar dengan boy.
So hanya tarikh yang mampu aku simpan jadikan bukti..

1. 2/2/13 = First time jumpa, masa tu dekat KM. Tunggu Epy Lerr macam apa. Aku bertudung hijau. Berbaju merah. Boy pulak berbaju coklat *playboy* Okay tu je yang aku sempat tengok. hihi. Dia sebok tanya nak cool blog tak, nak cool blog tak. Lol aku kenyang gileee kot. hee time tu soin dengan arif teman aku jumpa boy. Dorang dah terima kenyataan yang aku milik boy. So kami cuma kawan :') And hari tu jugaklah aku nampak dien dengan deknor hang sesame :') Ehh cinta lama berputik kembali kah? Loadinggg...... Yang pastinya dien tak pandang aku. Sokay, aku tak amik hati pun. Cehhh cehh. haha


Hang dengan Alyani, first time jumpa boy aku simple je :*
Time ni tak couple lagi tau :p

2. 24/2/13 = For second time aku jumpa boy, aku bertudung oren and memakai jaket jean. Haha boy aku tak perasan pulak :p haha. Second time best tau. aku berdrama hindustan dengan dia dekat KP. haha aku blaaa gitu je. Aku saje nak uji dia, dulu dengan dien aku blaaa dien buat tak tahu, tapi dengan boy. Boy kejar aku. Dia panggil nama aku ''Fyka.... Fykaaa....'' Sebak doe. Dalam bas melalak. hahaha >.<'' Aku hang dengan adik aku time ni, dia dengan akk angkat dia lah sangat. Act myra teman aku jumpa boy. Huhu 


mata bengkak-bengkak. haha. gaduh dengan dien semalam nya :p

3. 2/3/13 = Third time, haha besttt doe! Time ni aku jumpa botak. haha first time jumpa botak. Aku pakai dress labuh hitam oren. Boy kata aku cantik. Aww aww, hahaha thank dear :* Masa ni jugaklah first time putry jumpa boy. Putry teman aku jumpa boy, muehehe. Putry asyik gaduh dengan ilman je. hee boy sumbat nips kat mulut aku macam tu jea. Haishh nasib tak mati anak org. hehe. Rinduuuu sehh :*


aku nampak cantik ke? hahaha :O comel ada jugak lah :p cehhh

4. 25/3/13 = Haaa haaa, ni hang paling best ! harokk gilaaa. Anas, eban, meon, shafiq, shyda, putry, ilman, boy semua ada. Shydaa dgn meon sweet je nyanyi lagu Kehilanganmu berat bagiku sesame. fuhhh rindu gileee. muehehe. Boy manja nak mati time ni. haha. And dia jugak yang paling harokk! Joget sane joget sini. Sengal. Heee. Terbaikkkkk (y) Part bisik-bisik tu yang aku suka ;) Thank dear :)


Cehhh, haha. Nampak? Muka happy jea tu layan kepala boy.

5. 20/4/13 = haaa haaa, time ni aku jumpa dia dekat SMK SRI PERDANA. Dia datang tengok aku kawad. haha. Lol, aku malu kot. Time kawad aku pergi tengok dia dekat atas. Lepas tu huru hara. haha. nasib baik sekolah aku dapat number 3 tau. haha mekaseh datanggg :* And hari ni jugak lah first time dia pinjam phone aku. Dia nak check, lol aku tak delete pape pun. Dan esok nya dia mintak break. haihhh sedihh k sedihhh. Takpe, aku cuma nak jujur jew dengan dia. Lama aku tunggu nak jumpa dia, tapi akhirnya kitaorg bermasam muka.. Just smile :) Ehhh, time ni dia pakai kan biha sarung tangan ganas gila. hahaha. Dia sempat cakap muka aku hitam. Buwerkkk :p happy 2 month <3


haha hangus terbakar muka aku woiii ! Takpelaaa, demi sijil. Demi Future.
Hitam itu menawan. Wkwkwk

6. 1/5/13 = Okayy, time ni cuti hari rabu. Aku hang dengan semua ketua exco. Pergi beli barang hari guru. Hee. then boy text tanya ''fyka kat mana?'' wuww, dia nak jumpa aku letuwww. Dia kata dia nak jumpa ajak settle tu semua kan kan kan. so aku jumpa lah dia. Akhirnya getback jugak kami. haha. Aku ni cepat cair. Dia baru gertak sikit!


Simple kan? Perut penuh Kepppsiii. hahaha :*
Me love you gemokkk!


♛ Faezrul Fikrie ♛


You know? I miss both of you 
Shydaaa & Boyot
HIDUP BN.
kataanyaaa ;)
5/5/13
PILIHAN RAYA OI. ahaha

Firstly, Assalamualaikum. Setelah bebulan tak updates, kini aku datang semula. Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk hidup.
Actually, aku tak pernah post pasal new BF aku ni haa.
Bukan tak nak post tapi tak berkesempatan.
Form 4 busy :p
Nama dia : Faezrul Fikrie. Anak cik razak. Muahaha. Org panggil dia boy :) Dia simple. Bak kata boy
Tak handsome tapi comel. Yeahhh hahaha.
 Nak tahu cerita pasal kami ke? Ehhh bajet ade yang baca blogger aku ni. hahah.
Okayy, kiteorang kenal dekat Facebook, sebelum kiteorang kenal pun aku pernah nampak mamat capang ni dekat bandar. Biasalah abang panas :p hehe
Lol, mula-mula dia im aku tak layan. *JUAL MAHAL KATA KAU*
haha. lama-lama aku kesian. aku im je la. Kiteorang kawan. Dia ceriakan hari aku.
Dia datang time aku tengah bergaduh besar dengan dien.
Kongsi cerita juga dengan dia. One day, ada mamat ni call aku text aku cakap nak kenal semua.
Aku ingatkan siapa, Faezrul rupanya. hee.
Then aku dah baik dengan dien, aku tak layan dia. Aku tak reply im dia semua. Kesian dia.
Dia kata dia selalu stalk aku, dah lama stalk and sukakan aku.
Aww aww, haha sorry time tu aku awek orang. Sebulan jugak aku gaduh dengan dien, sebulan tu jugaklah si faezrul ni ada buat aku. Entah, kiteorg mula-mula kenal pun time comment SUAMI ISTERI tu je. Kat status siapa pun aku tak ingat langsung k. haha
tak sangka pulak la yang dia ni dah jatuh hati. wuww wuu :*
Dia ni sangat caring, dulu selalu jugak lah nasihatkan aku. hehehe. Okayy, yang paling aku respect dekat dia,
dia tunggu aku berbulan-bulan. Time aku single dah break dengan dien pun aku tak terima dia.
Ya, aku tak terima sebab aku sayangkan dien sangat-sangat.
Even....
Dien lukakan hati aku. Aku tetap sayangkan dia. Actually, aku yang buat keputusan nak lepaskan dien.
Dia curang dengan kawan baik aku sendiri. Entahlah. Serius sedih.
3 hari nak cukup setahun 7 bulan, kiteorang break. sampai hati dia kan buat aku macam ni :'(
Okayy, satu hari tu dien text aku dia kata..
 ''Couple lah dengan orang lain kalau awak sayangkan saya''
Time aku single tu, ada 8 org yang tunggu aku.
Siapa?
Faezrul Fikrie, Izzat Rassip, Ammar Hakimi, Dekwan, Syazwan, Syafiq, Soin & Arif
Pheww, aku tak mampu nak jaga semua hati.
Aku pilih salah sorang, mesti yang lain akan kecewa. And bila fikir balik, aku buat keputusan.
Aku single je dan tunggu siapa yang sanggup tunggu aku.
Akhir sekali, dorang semua ade GF kecuali Faezrul Fikrie. So so and so...
Aku terimalah dia pada tarikh 20.02.13.
Aku panggil dia biy, dia panggil aku anje. haha so sweetlah. aku tak manja mana pun :p
Lau korang nak tahu laaa, aku layan dia macam nak tak nak. Sebab hati aku ada dien bukan ada dia.
Serious talk ! Mula-mula aku kaku, aku rasa aku buat keputusan yang salah.
Time aku couple dengan boy aku masih tak boleh nak lupakan dien. Setiap hari aku menangis sbb aku tak dapat nak bahagiakan boy.
Aku mintak maaf.
Hmm, aku selalu tweet pasal dien. Sampai boy nak pulangkan aku dekat dien.
Dia sanggup pergi demi kebahagiaan aku.
Kluang ke Melaka, Melaka ke Kluangg...............
Dan..
Aku tinggalkan boy, aku terima dien buat kali ke 4. Hmm tak sampai satu hari couple.
Aku break balik dengan dia. Sbb waniey text aku cerita semuanya.
Okay masa tu aku down gila. Aku text boy aku cerita semuanya. Then dia terima aku balik. Dia kata dia taknak lepaskan aku macam tu lagi.
Mula dari situ perlahan-lahan aku sayangkan boy. Okay aku layan dia macam biasa.
Dalam masa yang sama aku masih sayangkan dien. Entah kenapa hati ni berat sangat. Mungkin relay kami terlalu lama. Beribu kenangan..Walau macam mana sekalipun, boy tetap sayangkan aku.
Aku bangga dengan dia. Dia layankan je kerenah aku. Tapi aku? Aku selalu kecewakan dia, buat dia sedih.
Sayang, maafkan saya :)
Hari-hari kiteorang texting, sometimes dia ada call. Lama-lama dia buat aku sayang dia.
Now..
Aku dah pun sayangkan dia sampai aku mengalirkan air mata buat dia.
Btw, kami dah 2 bulan bersama. Dan dalam masa 2 bulan tu jugaklah kiteorang dah break sebanyak 2 kali.
Sadissss. Salah aku mungkin sbb tak sanggup nak lupakan dien.
First break dia yang mintak, perghhhh masa tu aku serupa org gila. Pergi sekolah dengan mata bengkak.
Time tu aku fikir yang dia tak sayang aku la apa la. Hati aku ni hancur gila. Macam tak sangka.
Senang citer menangis je laa. Kiteorang break sebab boy nak pulangkan aku dekat dien.
Dah beratus kali aku cakap dekat boy.
SAYANG MACAM MANA PUN AKU DEKAT KHAIRUDDIN, AKU TAK AKAN GETBACK DENGAN DIA :'D
masa tu aku marah sgt, dekat sekolah pun sambung menangis. aku rasa kosong.
Then, dia ajak getback. Hmm aku terima je la kan kan. Sayang punya pasal. hehe. Okay kiteorag macam biasa je la.
Break kali ke 2, aku yang mintak sebab dia Im dengan Fara. Erghhh sakit hati sangat kot time tu
Asal dia nak buat sama macam dien buat kat aku?
Uji katanyaaa -,-''
Then kiteorang face to face. Dia anak settle.
So aku g la jumpa dia dengan muncung yang panjang. Dan dengan hati yang panas.
lalala. ahaha. Biha teman aku jumpa dia.
1/5/13
Dia kata pliss laa tarik balik kata-kata semalam. haha. dengan muka poyonye tu, aku terus cakap ''Yeee yee''
haha dalam hati kata pheww mamat ni sayang aku rupanya.
Haha, besttt sangat. Aku biha boy shafiq laa buu laa bii dah macam org gilaaa. haha
nak balik tu dia sempat bisik kat telinga
''I LOVE YOU TAU''
haha so sweetkan boyfriend aku. Yeaa, sekarang aku sayangkan dia. Even masih ada nama dien dalam hati. aku tetap sayangkan dia. Aku cuma nak dia tahu yang aku sayangkan dia. Aku perlukan dia.
Faezrul fikrie, terima kasih untuk semuanya. MeLoveYou :*

Friday, 15 February 2013

Gossip timeeeeeeee

Hoi hoi, i miss you blog. haha
Ehhh ehhh
Bagi salam *sopan sikit jadi perempuan*
Assalamualaikum. muehehe
Da nak 1 abad kot aku tak updates, cehh. Padahal baru 2 bulan lebih mybe.
Entah laa :3
Act banyak gila story nak story :P
First pasal buku baru tahun 2013 ni.
Sec pasal Setia hujung nyawa.
Third pasal AMAR ASYRAF aku. haha :P cehh cehh
Forth pasal dekwan :3
5. pasal relay aku :3
6. pasal Faezrul Fikrie.
7. Pasal Amar Hakimi.
8. Pasal deknor :3
9. 10 11 12 13 14 15 dan banyak lagi. ehh memang banyak laaa :3
Tapi bukan sekarang laaaa mau cerita, nanti ehhh time free free. haha.
Adik aku si boy ni kacau jeee aku nak berfesbuk, bertwitter semua mau kacau :3 haiyaaaa
Okay bye, nite :*

Monday, 26 November 2012

Model Tak Jadi. Eheee

Assalamualaikum. Heyyy! Buat apa? *aku wat derkkk jek* HAHA
Amacam cuti sch ni? Best? Whoaaa, untunglah korang.
Aku duduk rumah jek. Hmm, cuti tahun ni tak semeriah tahun-tahun dulu.
Nak tahu sbb apa? Tada apalah, RAHSIA k. haha.
Family aku ade problem sikit. Bukan sikit tapi banyak.
Tapi....
Aku redha jek laa :) Dugaan ALLAH and cabaran ALLAH.
Kena terima dengan Ikhlas.
Alhamdulillah & bersyukurlah sbb dia masih nak uji kekuatan kita.
Ehhh Okay okay membebel sudah. heee.
Act last week, 20.11.2012
Aku, kak mady, kak atyn & kak Jee g PHOTOSHOOT.
*aku paleng muda wehh* HAHA
bangga sikit. Eheee tapi aku rasa aku paling besar, wakaka :D
Ni adee gambar-gambar aku dgn dorg sikit. Jemputlah tengok.


Gemokkk kan? HAHAH cuti sch aku makan tido jeee wehh


Silauuuuuuuu. heee :)


Comelnyeee aku :) hahaha


haha ayuuu kan? ehh bakal bini sape lah ni. kuikui :3

Sebenarnya banyak lagi picture, tapi alangkah malangnya LINE ni lembab -_- ngee. Mungkin nanti kot. Okaylah, selamat malam. Si gemuk nak tidur dulu. Eheee ;)



Sunday, 18 November 2012

Nak bahagia macam dulu

Assalamualaikum. Heyyy!
Okay okay, firstly aku rindu dgn blog bersarang aku ni. Ngeee
Sec, aku banyak benda nak luahkan. Tapi tak tahu nak luahkan dekat siapa. Hmmm
Malaslah nak cerita, korang-korang. Doakan aku & mama & adik-adik bahagia ye! :) *maksud mendalam*
Haaaa, cuti tahun ni tak macam cuti sekolah sebelum ni laaa, seriously aku bosan gila duduk kat rumah just besarkan bontot. haha. nak kua asyik hujan je. sokay laa, hujan kan rahmat ALLAH. aku redha. duduk rumah makan tidur. Yelaa ada sebab kenapa tahun ni duduk rumah je. Aku tak boleh kot nak cerita kt sini. MARUAH keluarga. Fuhhh. doakan kami bahagia :) Tak jalan-2 pun takpe laa. Dgn duitnye takde. Mana ada sedih. T__T aku nak krja tapi parents aku tak bagi. Tapi bila mintak duit lajuuu je marah-marah. HAHA. nak hang pun memang tengah sengkek. Aha. Ok laaa, da magreb ni. Bye bye :)

Tuesday, 23 October 2012

Please...

Assalamualaikum.
Ape khabar? *macam ade org bace je kan*
Act aku TETIBE rindu & rajin nak mengupdates belog. haha
Lame dah aku tak membebel kat sini. Aku memang sentiasa busy. Iseyyymen, tak busy mana pun sebenarnya, cuma tak bekesempatan nak mengupdate bende baru. By the way, PMR dah pun habis. Alhamdulillah. LEGA rasanya. Tapi tak lah lega sepenuhnya sebab aku still risau dengan result. Hari pertama exam je sebenarnya aku dah rasa DOWN sebab aku rasa aku banyak masalah, hmm. nanti lah aku cerita, mak aku dah membebel suruh off. haa kan da kene marah.

Sambung nanti, kalau panjang umur jumpa lagi........ Please, bagi sokongan dan dorongan untuk insan terpinggir ini