Followers member :)

Tuesday, 23 October 2012

Please...

Assalamualaikum.
Ape khabar? *macam ade org bace je kan*
Act aku TETIBE rindu & rajin nak mengupdates belog. haha
Lame dah aku tak membebel kat sini. Aku memang sentiasa busy. Iseyyymen, tak busy mana pun sebenarnya, cuma tak bekesempatan nak mengupdate bende baru. By the way, PMR dah pun habis. Alhamdulillah. LEGA rasanya. Tapi tak lah lega sepenuhnya sebab aku still risau dengan result. Hari pertama exam je sebenarnya aku dah rasa DOWN sebab aku rasa aku banyak masalah, hmm. nanti lah aku cerita, mak aku dah membebel suruh off. haa kan da kene marah.

Sambung nanti, kalau panjang umur jumpa lagi........ Please, bagi sokongan dan dorongan untuk insan terpinggir ini

No comments: