Followers member :)

Sunday, 5 May 2013

♛ Faezrul Fikrie ♛


You know? I miss both of you 
Shydaaa & Boyot
HIDUP BN.
kataanyaaa ;)
5/5/13
PILIHAN RAYA OI. ahaha

Firstly, Assalamualaikum. Setelah bebulan tak updates, kini aku datang semula. Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk hidup.
Actually, aku tak pernah post pasal new BF aku ni haa.
Bukan tak nak post tapi tak berkesempatan.
Form 4 busy :p
Nama dia : Faezrul Fikrie. Anak cik razak. Muahaha. Org panggil dia boy :) Dia simple. Bak kata boy
Tak handsome tapi comel. Yeahhh hahaha.
 Nak tahu cerita pasal kami ke? Ehhh bajet ade yang baca blogger aku ni. hahah.
Okayy, kiteorang kenal dekat Facebook, sebelum kiteorang kenal pun aku pernah nampak mamat capang ni dekat bandar. Biasalah abang panas :p hehe
Lol, mula-mula dia im aku tak layan. *JUAL MAHAL KATA KAU*
haha. lama-lama aku kesian. aku im je la. Kiteorang kawan. Dia ceriakan hari aku.
Dia datang time aku tengah bergaduh besar dengan dien.
Kongsi cerita juga dengan dia. One day, ada mamat ni call aku text aku cakap nak kenal semua.
Aku ingatkan siapa, Faezrul rupanya. hee.
Then aku dah baik dengan dien, aku tak layan dia. Aku tak reply im dia semua. Kesian dia.
Dia kata dia selalu stalk aku, dah lama stalk and sukakan aku.
Aww aww, haha sorry time tu aku awek orang. Sebulan jugak aku gaduh dengan dien, sebulan tu jugaklah si faezrul ni ada buat aku. Entah, kiteorg mula-mula kenal pun time comment SUAMI ISTERI tu je. Kat status siapa pun aku tak ingat langsung k. haha
tak sangka pulak la yang dia ni dah jatuh hati. wuww wuu :*
Dia ni sangat caring, dulu selalu jugak lah nasihatkan aku. hehehe. Okayy, yang paling aku respect dekat dia,
dia tunggu aku berbulan-bulan. Time aku single dah break dengan dien pun aku tak terima dia.
Ya, aku tak terima sebab aku sayangkan dien sangat-sangat.
Even....
Dien lukakan hati aku. Aku tetap sayangkan dia. Actually, aku yang buat keputusan nak lepaskan dien.
Dia curang dengan kawan baik aku sendiri. Entahlah. Serius sedih.
3 hari nak cukup setahun 7 bulan, kiteorang break. sampai hati dia kan buat aku macam ni :'(
Okayy, satu hari tu dien text aku dia kata..
 ''Couple lah dengan orang lain kalau awak sayangkan saya''
Time aku single tu, ada 8 org yang tunggu aku.
Siapa?
Faezrul Fikrie, Izzat Rassip, Ammar Hakimi, Dekwan, Syazwan, Syafiq, Soin & Arif
Pheww, aku tak mampu nak jaga semua hati.
Aku pilih salah sorang, mesti yang lain akan kecewa. And bila fikir balik, aku buat keputusan.
Aku single je dan tunggu siapa yang sanggup tunggu aku.
Akhir sekali, dorang semua ade GF kecuali Faezrul Fikrie. So so and so...
Aku terimalah dia pada tarikh 20.02.13.
Aku panggil dia biy, dia panggil aku anje. haha so sweetlah. aku tak manja mana pun :p
Lau korang nak tahu laaa, aku layan dia macam nak tak nak. Sebab hati aku ada dien bukan ada dia.
Serious talk ! Mula-mula aku kaku, aku rasa aku buat keputusan yang salah.
Time aku couple dengan boy aku masih tak boleh nak lupakan dien. Setiap hari aku menangis sbb aku tak dapat nak bahagiakan boy.
Aku mintak maaf.
Hmm, aku selalu tweet pasal dien. Sampai boy nak pulangkan aku dekat dien.
Dia sanggup pergi demi kebahagiaan aku.
Kluang ke Melaka, Melaka ke Kluangg...............
Dan..
Aku tinggalkan boy, aku terima dien buat kali ke 4. Hmm tak sampai satu hari couple.
Aku break balik dengan dia. Sbb waniey text aku cerita semuanya.
Okay masa tu aku down gila. Aku text boy aku cerita semuanya. Then dia terima aku balik. Dia kata dia taknak lepaskan aku macam tu lagi.
Mula dari situ perlahan-lahan aku sayangkan boy. Okay aku layan dia macam biasa.
Dalam masa yang sama aku masih sayangkan dien. Entah kenapa hati ni berat sangat. Mungkin relay kami terlalu lama. Beribu kenangan..Walau macam mana sekalipun, boy tetap sayangkan aku.
Aku bangga dengan dia. Dia layankan je kerenah aku. Tapi aku? Aku selalu kecewakan dia, buat dia sedih.
Sayang, maafkan saya :)
Hari-hari kiteorang texting, sometimes dia ada call. Lama-lama dia buat aku sayang dia.
Now..
Aku dah pun sayangkan dia sampai aku mengalirkan air mata buat dia.
Btw, kami dah 2 bulan bersama. Dan dalam masa 2 bulan tu jugaklah kiteorang dah break sebanyak 2 kali.
Sadissss. Salah aku mungkin sbb tak sanggup nak lupakan dien.
First break dia yang mintak, perghhhh masa tu aku serupa org gila. Pergi sekolah dengan mata bengkak.
Time tu aku fikir yang dia tak sayang aku la apa la. Hati aku ni hancur gila. Macam tak sangka.
Senang citer menangis je laa. Kiteorang break sebab boy nak pulangkan aku dekat dien.
Dah beratus kali aku cakap dekat boy.
SAYANG MACAM MANA PUN AKU DEKAT KHAIRUDDIN, AKU TAK AKAN GETBACK DENGAN DIA :'D
masa tu aku marah sgt, dekat sekolah pun sambung menangis. aku rasa kosong.
Then, dia ajak getback. Hmm aku terima je la kan kan. Sayang punya pasal. hehe. Okay kiteorag macam biasa je la.
Break kali ke 2, aku yang mintak sebab dia Im dengan Fara. Erghhh sakit hati sangat kot time tu
Asal dia nak buat sama macam dien buat kat aku?
Uji katanyaaa -,-''
Then kiteorang face to face. Dia anak settle.
So aku g la jumpa dia dengan muncung yang panjang. Dan dengan hati yang panas.
lalala. ahaha. Biha teman aku jumpa dia.
1/5/13
Dia kata pliss laa tarik balik kata-kata semalam. haha. dengan muka poyonye tu, aku terus cakap ''Yeee yee''
haha dalam hati kata pheww mamat ni sayang aku rupanya.
Haha, besttt sangat. Aku biha boy shafiq laa buu laa bii dah macam org gilaaa. haha
nak balik tu dia sempat bisik kat telinga
''I LOVE YOU TAU''
haha so sweetkan boyfriend aku. Yeaa, sekarang aku sayangkan dia. Even masih ada nama dien dalam hati. aku tetap sayangkan dia. Aku cuma nak dia tahu yang aku sayangkan dia. Aku perlukan dia.
Faezrul fikrie, terima kasih untuk semuanya. MeLoveYou :*

No comments: